Nogomet

Ivanković: "Idemo napraviti nered"

Mihaela Bradovski • utorak, 27.04.2010.
Ivanković: "Idemo napraviti nered"
Foto: Kristijan Komarica

Branko Ivanković sa svojim Shandong Lunengom izgubio je sve šanse za prolazak u sljedeću rundu Azijske lige prvaka, ali posljednji susret protiv Adelaidea shvaća ozbiljno...

Shandong u posljednjem kolu skupine Azijske lige prvaka igra u gostima kod Adelaidea. Težak susret za momčad koju vodi Branko Ivanković, ali naš stručnjak vjeruje kako su sposobni iznenaditi i uzeti sva tri boda.

Shandong je izgubio sve šanse za prolaz i nalazi se na dnu ljestvice, dok s druge strane Adelaide igra utakmicu koja mu može donijeti vodeću poziciju, no to Ivankovića ne zanima.

"Bit će vrlo ozbiljni jer žele završiti na vrhu skupine, ali mi ćemo učiniti sve da ih iznenadimo, uzmemo pobjedu i napravimo nered u skupini. Gledao sam neke njihove utakmice i čine mi se kao momčad koja igra bolje u gostima nego na domaćem terenu. Probat ćemo to iskoristiti, ovdje smo došli odigrati dobru utakmicu i pokazati kako vrijedimo", kaže Ivanković.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.04.2010. u 14:27
    Bio sam na utakmici, zivim u Adelaideu. Nisam u zivotu vidio kukavickiju igru od ovih profesorovih Kineza. Lezali su na podu jedno 15 minuta utakmice. Bas mi je drago da su ispali. Branko isamaraj tu stoku kinesku.
    Obrisan korisnik