Nogomet

Kandidat za promašaj godine

Borna Rupnik • utorak, 27.04.2010.
Kandidat za promašaj godine
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Popisu nevjerojatnih nogometnih promašaja svoje je ime u nedjelju dodao Kei Kamara, napadač američke momčadi Kansas City Wizards...

Utakmica Kansas City Wizardsa i Los Angeles Galaxyja završila je 0:0 i brzo bi pala u zaborav da na terenu nije bio Kei Kamara, koji je uspio promašiti nemoguće.

Lopta je, doduše, završila u mreži, ali tek nakon što ju je Kamara u padu zahvatio rukom te je sudac ispravno poništio pogodak i dosudio slobodan udarac za Galaxy.

"Kamarin je promašaj jedna od najnevjerojatnijih stvari koje sam ikada vidio na nogometnom terenu. Nije imao sreće, ali stvarno je igrao rukom i svaka čast sucima koji su to uočili", izjavio je branič Los Angeles Galaxyja Gregg Berhalter.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.04.2010. u 21:51
    sivonji nije ni do koljena. osim toga nisam ni siguran da nije gol jer koliko sam upoznat s tim pravilom, ruka se sudi samo ako IMA NAMJERE. lik je iz čiste smotanosti pao na zemlju jer je fulao loptu a onda rukom pokupio loptu. malo je sumnjivo jer je gledao prema lopti ali čini mi se kao... [više na forumu]
    Obrisan korisnik