Nogomet

Redknapp preporučio i Dawsona

Mihaela Bradovski • nedjelja, 02.05.2010.
Redknapp preporučio i Dawsona
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Fabio Capello još nema križaljku s kojim će igračima na Svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku, no treneri imaju svoje viđenje i preporučuju mu igrače. Harry Redknapp se nije ustručavao preporučiti mu svoja dva igrača...

Po završetku Premiershipa, kompletna engleska javnost će se usredotočiti na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Pripreme će vrlo brzo započeti, a koga će sve Fabio Capello pozvati u krug kandidata, nije poznato. Harry Redknapp nije propustio priliku predložiti mu svoja dva braniča.

Ledley King već dobro kotira u planovima Capella i vrlo vjerojatno će se naći među putnicima. Što se tiče Kinga, Redknapp tvrdi kako Capella ne treba zabrinjavati njegovo zdravstveno stanje jer će King biti spreman. "Možda ne može igrati dvije-tri utakmice tjedno, ali svakih šest dana kao na Svjetskom prvenstvu, svakako može", kaže Redknapp.

Novo ime koje je Redknapp preporučio je Michael Dawson. Dawson igra jako dobro ove sezone i trener Tottenhama smatra kako je zaslužio mjesto u engleskoj reprezentaciji na SP-u.

"Uzeo bih Dawsona uz Kinga, smatram kako obojica moraju biti među putnicima za Južnu Afriku. Joleon Lescott je ozlijeđen i vjerujem kako je to Michaelova prilika. U ovom trenutku u Capellovim planovima možda bolje kotira Matthew Upson, ali tvrdim kako je Dawson jednako toliko dobar, ako ne i bolji", dodao je Redknapp.

Dawson ima iza sebe jako dobru sezonu, odradio je u Premiershipu na visokoj razini 27 ovosezonskih utakmica te je neizostavni član prvih 11.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!