Ostali sportovi

Padobranci na "nišanu" objektiva

Sponzorirani članak • četvrtak, 09.09.2010.
Padobranci na "nišanu" objektiva

Aeroklub „Cumulus“ – Opatija, ove godine svoj projekt natjecanja fotografa s temom padobranstvo organizira nad svojim gradom – Opatijom u petak 10. rujna 2010...

Cilj projekta je približiti zrakoplovne sportove široj publici i medijima, te privući nove članove u prelijepi svijet zrakoplovstva.

Ovime pozivamo sve zainteresirane da se okušaju u fotografiranju padobranaca u vrlo lijepom ambijentu Opatijske rivijere, a one najhrabrije fotografe pozivamo da skoče tandemski skok s najboljim hrvatskim padobranskim instruktorima na plažu u Ičićima gdje će biti proveden skakački dio projekta. Naravno pozivamo i sve iskusnije padobrance da se pridruže projektu i iskoriste jedinstvenu priliku te doskoče na atraktivnu Opatijsku plažu.

Za najuspješnije fotografske radove pripremili smo fond novčanih nagrada u iznosu od 7.000 kn i to:
- kategorija zemaljske fotografije - nagrade: 1.mjesto: 2.000 kn; 2.mjesto: 1.000 kn; 3.mjesto: 500 kn
- kategorija zračne fotografije - nagrade: 1.mjesto: 2.000 kn; 2.mjesto: 1.000 kn; 3.mjesto: 500 kn
Po završetku skakačkog programa, u večernjim satima, na plaži u Ičićima 10.9.2010 održati će se proglašenje najboljih fotografija, nagrađivanje njihovih autora, izvlačenje sretnih dobitnika tombole, a slijedeći dan nakon skakačkog programa biti će postavljena izložba najboljih radova u kavani hotela Imperial u Opatiji. Naravno svi natjecateljski foto radovi biti postavljeni na web stranicu aerokluba Cumulus – www.cumulus.hr na kojoj sada možete pronaći detaljne informacije i prijavnice za sudjelovanje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije