Nogomet

Mujdža pristao igrati za BiH

Mihaela Bradovski • petak, 07.05.2010.
Mujdža pristao igrati za BiH
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Pred reprezentacijom Bosne i Hercegovine prijateljski su susreti sa Švedskom i Njemačkom. Izbornik Safet Sušić polako slaže kadar, a potvrdio je kako će se na njegovom popisu naći i bivši mladi reprezentativac Hrvatske, Mensur Mujdža...

Bivši igrač Zagreba, sada njemačkog Freiburga, pristao je na Sušićevu ponudu da u budućnosti nosi dres BiH. "Razgovarao sam s Mujdžom, pristao je igrati za nas i volio bih da već sada mogu računati na njega. Ima dovoljno vremena da Uefa pošalje dozvolu budući da s hrvatske strane nema prepreka."

Sušić je otkrio da već sada na popisu ima 17 sigurnih igrača, a službeni će objaviti između 10. i 15. svibnja. Osim Mujdže u kadru će se naći i mladi vratar Željezničara Ibrahim Šehić, a javnost kalkulira i s imenima Samira Bekrića, Admira Ljevakovića, Aidina Mahmutovića, te člana Šibenika Mehmeda Alispahića.

"Naši najbolji igrači igraju u inozemstvu, s tim se moramo pomiriti. Moguće je da domaća liga da dva, tri kandidata, ali to je maksimum. Moramo biti ponosni na naše internacionalce, imamo strašne igrače, još samo da to potvrde u dresu reprezentacije", izjavio je Sušić za Dnevni avaz.

Utakmica u Stockholmu na rasporedu je 29. svibnja, ona s Njemačkom u Frankfurtu pet dana kasnije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!