Nogomet

Ono: "Ne očekujem pozivnicu"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 09.05.2010.
Ono: "Ne očekujem pozivnicu"

30-godišnji veznjak Shimizua i igrač s velikim europskim i reprezentativnim iskustvom, Shinji Ono, ne očekuje pozivnicu u reprezentaciju za nastup na Svjetskom prvenstvu...

Unatoč odličnim igrama u dresu Shimizua ove sezone, Shinji Ono nije optimist po pitanju poziva u reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Japanac je početkom godine napustio Bochum i preselio u Shimizu gdje je odmah pomogao momčadi odličnim igrama.

"Ne očekujem da ću biti među igračima koji će putovati za Južnu Afriku. Nije važno tko će putovati, važno je da oni koji otputuju daju sve od sebe", rekao je Shinji Ono.

Ono iza sebe ima nastup na tri svjetska prvenstva. 1998. godine je bio u Francuskoj, četiri godine kasnije igrao je odlično na Svjetskom prvenstvu u Japanu i Južnoj Koreji, a nastupio je i na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2006. godine.

Što se tiče klupske karijere u Japanu je igrao do 2001. godine u dresu Urawe Red Diamondsa da bi tada preselio u Feyenoord čiji je član bio do 2006. godine i upisao preko 100 nastupa. Tada seli u Urawu gdje igra dvije godine, a u sezoni 2008/2009 nastupao je za Bochum.

U reprezentativnom dresu je upisao 56 nastupa i postigao šest pogodaka dok je posljednji nastup upisao u prijateljskom susretu s Urugvajem koji je Japan u kolovozu 2008. godine izgubio s 3:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!