Nogomet

Pearce: "Na SP-u će biti iznenađenja"

Antonija Pavlić • srijeda, 12.05.2010.
Pearce: "Na SP-u će biti iznenađenja"
Foto: EPA

Trener U21 reprezentacije Engleske Stuart Pearce otkrio je kako vjeruje da bi tri lava u Južnoafričkoj Republici mogao predvoditi neki manje eksponirani igrač, a ne Rooney, Lampard ili Gerrard.

Trener mlade reprezentacije Engleske koji će s Fabijom Capellom prvi put surađivati u Južnoafričkoj Republici, Stuart Pierce, ne vjeruje kako će ključni igrači selekcije tri lava na Svjetskom prvenstvu biti momci poput Waynea Rooneyja, Rija Ferdinanda ili Johna Terryja.

"Svi se nadamo sjajnoj formi Franka Lamparda i Stevena Gerrarda, ali oni su sasvim drukčiji tip igrača. Danas nas uzbuđuju Walcotti i Lennoni, prema tome - tko zna? Možda u Južnoj Africi zabljesne netko poput Adama Johnsona...", kazao je Press Association Sportu.

Pearce je bio dio engleske momčadi na SP-u 1990., kada je "isplivao" Paul Gascione i vodio svoju momčad do polufinala. "Prije no što smo sjeli u avion 1990. Paul Gascoigne nije bio Paul Gascoigne - ime je stekao tek na prvenstvu. Tako su činili i Des Walker, Mark Wright..."

"Ponekad igrači odlaze na SP nesigurni u svoj status, kao pričuve, ali odjednom postanu velike zvijezde i stvore si respektabilno ime. To će se dogoditi i ove godine."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!