Nogomet

Cacau zabija i za Njemačku

Borna Rupnik • petak, 14.05.2010.
Cacau zabija i za Njemačku
Foto: EPA

Njemačka nogometna reprezentacija odradila je protiv Malte pripremni susret uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu, a svoje je prve pogotke u nacionalnoj selekciji postigao Cacau...

Izbornik najboljih njemačkih nogometaša, Joachim Löw, suprotstavio je Malti u pripremnom ogledu u Aachenu šarolik sastav jer nije mogao računati na reprezentativce iz finalista Njemačkog kupa, Werdera i Bayerna, kao ni na Michaela Ballacka, kojeg čeka finale FA kupa.

Stoga su priliku dobili i neki igrači koji neće putovati na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričku Republiku, a u prvo ime susreta prometnuo se Brazilac Cacau, koji odnedavno nosi njemački dres.

Svojim je premijernim pogocima u 16. i 58. minuti trasirao njemački put prema pobjedi, a konačnih 3:0 postavio je Scicluna pospremivši loptu u vlastitu mrežu.

"Neki su mladi igrači pružili dobre partije, ali nismo zabili dovoljno golova. Stvarali smo šanse, ali smo ih prečesto promašivali, čak i kada smo u drugom poluvremenu pojačali ritam", prokomentirao je Joachim Löw poslije susreta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!