Nogomet

Capello želi Beckhama kao savjetnika

Mihaela Bradovski • petak, 14.05.2010.
Capello želi Beckhama kao savjetnika
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

David Beckham ipak bi mogao biti dio engleskog kadra. Želja je to izbornika Fabia Capella koji bi ga rado vidio u ulozi savjetnika kada su u pitanju američki igrači...

Nakon tri godine igranja u SAD-u Beckham odlično poznaje igrače domaće lige, među kojima je i njegov suigrač iz Galaxyja Landon Donovan. Osim toga, Capello smatra kako ostali engleski reprezentativci imaju veliki respekt prema bivšoj zvijezdi Manchester Uniteda.

Beckham je često govorio kako bi se nakon igračke karijere volio posvetiti treniranju i iako posao koji mu je namijenio Talijan ne bi imao nikakvu titulu, barem tjedan dana provedenih u kampu reprezentacije moglo bi joj biti od velike koristi.

Izvor blizak Englezima, posebice njihovom izborniku otkrio je: "Ništa još nije realizirano. Ali svi znamo što David osjeća za svoju zemlju i teško je zamisliti da će reći ne kada mu Capello to i službeno ponudi."

"Bilo bi sjajno kada bi ove godine stigli do dvostruke pobjede na SP-u, na terenu i izvan njega", otkrio je Beckham proteklog tjedna svoje želje. Engleska se bori za domaćinstvo Svjetskog prvenstva 2018. godine, a odluka bi trebala biti poznata u prosincu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!