Nogomet

Nasri: "Volio bih znati zašto"

Nikola Vlahović • subota, 15.05.2010.
Nasri: "Volio bih znati zašto"
Foto: EPA

Igrač Arsenala, Samir Nasri, nije se našao na proširenom popisu reprezentativaca koje Raymond Domenech ima u svojim planovima za nadolazeće Svjetsko prvenstvo.

Osim Samira Nasrija, francuski izbornik, Raymond Domenech, na prošireni popis nije uvrstio Patricka Vieiru ni Karima Benzemu.

Premda je takva odluka iznenadila navedenu trojku, posebno je razočaran bio Nasri. "Teško je prihvatiti da niste u reprezentaciji, ali izbornik je taj koji bira. Ja ću prihvatiti da sam prekobrojan, ali volio bih znati zašto me nema u reprezentaciji. Razočaran sam", rekao je Nasri.

Nasriju je potporu dao Arsene Wenger. "Trener Arsenala me nazvao i rekao mi da se dobro odmorim i da ne sumnjam u svoje mogućnosti. Naglasio je da neodlazak na Svjetsko prvenstvo neće utjecati na moj status u klubu", dodao je 22-godišnjak.

Tricolori će prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu odigrati protiv Urugvaja. Osim te dvije reprezentacije u skupini A su još Južnoafrička Republika i Meksiko.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.05.2010. u 16:44
    Ovaj Domenech stvarno nije normalan
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.05.2010. u 14:10
    Benzema nije odigrao dobro prvu sezonu za Real, ali sta se onda treba kazati za Henrya... Domenech je tezak slucaj prepotentosti i arogancije. Covjek jos uvijek zivi od 2. mjesta s proslog SPa. A Nasrya je trebao pozvati. Nema veze, mlad je, odigrat ce on jos dosta turnira. Najkasnije kad se skloni... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.05.2010. u 12:52
    e baš to sam htio napisati, zato jer je Domenech idiot, al dobro, poslije SPa dolazi Blanc pa će neke stvari da se promjene :P
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.05.2010. u 11:05
    domenek je idiot i eto ti odgovor zašto ne
    Obrisan korisnik