Nogomet

Paragvaju pobjeda u završnici

Mihaela Bradovski • nedjelja, 16.05.2010.
Paragvaju pobjeda u završnici
Foto: EPA

Paragvaj i Sjeverna Koreja odradili su prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. U švicarskom Nyonu Paragvajci su bili uspješniji s minimalnih 1:0...

Izbornici Paragvaja i Sjeverne Koreje dobili su djelomičan uvid u mogućnosti svojih reprezentacija u ovom trenutku. U prijateljskom dvoboju u Nyonu koji je protekao u ravnopravnoj igri pobjedu je na kraju odnio Paragvaj minimalnim slavljem 1:0.

Pobjedu Paragvajcima donio je u 85. minuti pogotkom s bijele točke Roque Santa Cruz. Nekadašnji napadač Bayerna, a danas član Manchester Cityja bio je precizan nakon što je sudac pokazao na bijelu točku zbog igranja rukom Nam Song Chola u svom šesnaestercu.

Sjeverna Koreja je također imala svojih šansi, dva puta je gađala okvir gola, a najbliže pogotku bila je u 35. minuti kada je veliku priliku propustio Choe Kum Chol.

Korejci su u ovom susretu igrali bez svojih zvijezda Jong Tae Sea i An Yong Haka, no to se nije osjetilo u njihovoj igri. Novu priliku za prvu pripremnu pobjedu imat će 25. svibnja kada igraju protiv Grčke.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!