Nogomet

Capello: "Carragher treba podršku"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 16.05.2010.
Capello: "Carragher treba podršku"
Foto: EPA

Branič Liverpoola Jamie Carragher vraća se u englesku reprezentaciju, a izbornik Engleza Fabio Capello poziva navijače da mu ne okrenu leđa nego da ga podrže u povratku...

Kada je Fabio Capello najavio povratak Jamieja Carraghera u reprezentaciju, bilo je podijeljenih mišljenja. Dio javnosti je bio za Capellov izbor, no dio se protivio jer je Carragher ranije odbijao pozive i smatrali su da ga ne treba moliti.

Capello je stao iza igrača i zamolio navijače da pomognu Carragheru u povratku. Talijanski stručnjak želi oko reprezentacije dobru atmosferu uoči Svjetskog prvenstva i najmanje što mu treba su prepirke je li Carragher zaslužio pozivnicu ili ga nije trebalo zvati.

"Jamie je jedan od engleskih igrača i navijači ga moraju podržati. Svi igrači zaslužuju podršku, navijači moraju biti uz nas tijekom Svjetskog prvenstva", rekao je Capello.

Branič Liverpoola od reprezentacije se oprostio u ljeto 2007. godine i pokušaji tadašnjeg izbornika Stevea McClarena pa i kasnije Fabija Capella da ga natjeraju na promjenu odluke bili su neuspješni.

"Najmanje pet puta smo ga pokušavali nagovoriti na povratak, ali uporno je odbijao. Na kraju je ipak uzeo vremena za razmisliti te je pristao vratiti se u reprezentaciju i to trebamo cijeniti", obrazložio je Capello.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.05.2010. u 12:39
    Dawson je po formi trenutno prvi stoper u toj ekipi...
    Obrisan korisnik