Nogomet

Campbell razočaran Capellom

Vedran Babić • četvrtak, 20.05.2010.
Campbell razočaran Capellom

Nedavni preliminarni popis engleskih reprezentativaca nije protekao bez igrača razočaranih što se baš njihovo ime nije našlo na istom. Jedan od tih je veteran Sol Campbell koji smatra da je svojim igrama u dresu Arsenala u drugom dijelu sezone zaslužio poziv.

35-godišnji Sol Campbell mnoge je oduševio svojim nastupima u drugom dijelu sezone nakon što je prvi proveo u četvrtoligašu Notts Countyju. Ipak, premda je u dresu Arsenala, u kojem je već bio poznato lice od 2001. do 2006. godine, odigrao nekoliko zapaženih utakmica i najavio povratak stare forme, Campbell se nije našao na preliminarnom popisu engleskog izbornika Fabija Capella.

"To zaista nema smisla. Još uvijek sam svjež u odnosu na druge igrače koji su iscrpljeni poslije teške sezone. Nikada nisam upoznao Capella, ali imam dojam da me nikada nije volio kao igrača jer nikada nije ozbiljno razmislio o meni", razočarano je ustvrdio bivši kapetan reprezentacije koji je za nju odigrao 73 utakmice, a posljednja je bila ona povijesna na Wembleyu protiv Hrvatske krajem 2007. godine.

Campbell dodaje kako ne smatra da je razlog njegovih 35 godina jer: "Capello je već pokušao iz mirovine vratiti Scholesa (35) i Carraghera (32)." Stasiti stoper tako će Svjetsko prvenstvo odgledati iz topline svoga doma i to će mu biti tek druga velika smotra koju će morati propustiti. Od 1996. sudjelovao je na svakoj, a Euro 2008. je propustio jer se Engleska nije plasirala.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.05.2010. u 16:07
    Suza suzu sustiže...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.05.2010. u 11:57
    dobar je mali...treba ga uzet,makar za na gol...ovi golmani... :(
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.05.2010. u 11:33
    ma di ćeš ti matori...
    Obrisan korisnik