Nogomet

Boateng: "Ballack me uistinu iznenađuje"

Borna Rupnik • četvrtak, 20.05.2010.
Boateng: "Ballack me uistinu iznenađuje"
Foto: EPA

Kevin-Prince Boateng nije ostao dužan Michaelu Ballacku nakon što je njemački kapetan najavio i sudsku tužbu protiv novopečenog ganskog reprezentativca...

Michael Ballack ostao je bez Svjetskog prvenstva nakon starta Kevina-Princea Boatenga u finalu FA kupa, u kojem su se susreli Chelsea i Portsmouth. No, priča tu nije završila: s njemačke strane stigle su, uz optužbe za namjerno ozljeđivanje, i najave mogućih pravnih procesa, a Boateng je u međuvremenu bio ponudio ispriku.

No, ganski je reprezentativac njemačkim medijima u četvrtak izjavio sljedeće: "S jedne strane imate moj prekršaj. S druge strane, on me prije toga pljusnuo, a mislim da je takvo nasilno ponašanje gore od prekršaja".

"Ballack me uistinu iznenađuje. Žalio se kada ga je pljusnuo Lukas Podolski, a sada on sam čini isto. Nije ništa bolji od Podolskog, pa kakvo je to ponašanje?", upitao je Kevin-Prince Boateng.

Istovremeno se dotaknuo i njemačkog izbornika Joachima Löwa, koji je naglasio da je Boateng morao dobiti crveni karton za start na Ballacku: "Kada sam to čuo, vidio sam dvostruki kriterij. Znači li to da Löwov kapetan smije pljusnuti koga god želi?".

"Da sam ja pljusnuo Ballacka, zabranili bi mi da igram godinama. Upravo sam zato napustio njemačke selekcije i odlučio igrati za Ganu", zaključio je Boateng. Utakmica Njemačke i Gane na rasporedu je 23. lipnja u Johannesburgu...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis22.05.2010. u 22:48
    @ super eagle -- a po čemu italija nije balotellijeva prava domovina? cijeli život živi tamo. domovina je za što se sam odlučiš, ne što bi drugi htjeli natuknuti.
    cameosis
  • Obrisan korisnik21.05.2010. u 10:45
    ma Bože me oprosti,neću reć "neka mu",ali stvarno je ballack đubre i nije da ću previše plakat što ne igra na SP. veća je šteta što jedan npr olić ili eduardo ne igraju nego ballack
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.05.2010. u 10:00
    Slučajno sam gledao tu utakmicu. U jednom trenutku u borbi za loptu Ballack je 3 puta udario u glavu Boatenga a kad se ovaj pobunio onda ga je još i ošamario. Nisam pristalica grubijanstva ali ovaj bahati Ballack je to zaslužio jer ga je Boateng definitivno namjerno zbog svega prijašnjeg ozlijedio.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.05.2010. u 01:21
    Švabska smeća.Ljepo što se je Boateng odlučio igrati za svoju pravu domovinu.Balotelli nauči od Boatenga.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.05.2010. u 22:43
    eh te švabe, uvjek veselo s njima hh :D
    Obrisan korisnik