Nogomet

Problemi za Alžir i Bougherru

Vedran Babić • subota, 22.05.2010.
Problemi za Alžir i Bougherru
Foto: Sandro Donda

Do početka Svjetskog prvenstva nije još ostalo mnogo vremena, a reprezentacija Alžira muku muči sa zdravljem ključnog pojedinca Madjida Bougherre. Igrač Rangersa ozljedu lista je zaradio na samom koncu sezone i od tog trenutka započela je njegova utrka s vremenom.

Jedan od važnijih igrača u reprezentaciji izbornika Rabaha Saadanea, stoper Madjid Bougherra, zasad je dvojben za nastup na Svjetskom prvenstvu. Bougherra je s ozljedom stigao u kamp i Saadane je svjestan da se njegov igrač ne smije kockati sa zdravljem.

"Bougherrina ozljeda zahtijeva posebnu njegu. Želim da se odmara barem još deset dana. Naša liječnička služba će ga pokušati dovesti u potrebitu fizičku spremu", rekao je Saadane.

Inače, 27-godišnji Bougherra, koji je članom reprezentacije još od 2004. godine, je zbog ozljede propustio posljednja četiri ligaška okršaja Rangersa i njegov nastup na Svjetskom prvenstvu je pod velikim upitnikom. Ako Bougherra izgubi utrku s vremenom, Alžiru će biti vrlo teško doći do dobrog rezultata. U skupini s Engleskom, SAD-om i Slovenijom čvrsta obrana je iznimno važna, a bez Bougherre sačuvati praznu mrežu bit će im još teži zadatak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!