Nogomet

Bocanegra bio na operaciji

Vedran Babić • ponedjeljak, 24.05.2010.
Bocanegra bio na operaciji
Foto: Sandro Donda

U javnost je izašla informacija kako se kapetan reprezentacije SAD-a Carlos Bocanegra prije tri tjedna podvrgnuo operaciji kile i da se sada odlično oporavlja.

Podsjetimo, Bocanegra je zbog neobjašnjivih bolova u predjelu stomaka morao propustiti posljednje tri utakmice njegovog Rennesa u Le Championnatu. Pokazalo se kasnije da se radi o kili te da mu je potrebna operacija, a javnost sve do ovih dana nije bila upoznata s točnim terminom zahvata.

Pokazalo se kako je operacija bila obavljena još 5. svibnja u Münchenu te da se Bocanegra u međuvremenu uspješno oporavlja i da je započeo s treninzima. Kapetan, koji će u utorak napuniti 31 godinu, se osjeća dobro. "Nije to ništa. Radilo se o malom zahvatu koji je trajao 15-20 minuta", izjavio je Bocanegra, pojasnivši zbog čega je uopće došlo do kile.

Vezane vijesti

"U jednoj utakmici sam dobio udarac u koljeno zbog čega sam počeo trčati malo čudno, nastojeći kompenzirati bol koja se nekako "preselila" u prepone, a potom i trbušne mišiće. U takvom stanju sam igrao 3-4 tjedna."

Osim Bocanegre, u zdravstvenim problemima su i njegovi kolege braniči Jay DeMerit i Oguchi Onyewu pa izbornik Bob Bradley ima razloga za brigu. Ipak, do početka Svjetskog prvenstva je ostalo još dovoljno vremena da se svi oporave.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!