Ostali sportovi

Strongman dolazi u Knin

Sportnet • ponedjeljak, 24.05.2010.
Strongman dolazi u Knin

6. lipnja ove godine u Kninu se organizira šesti po redu Scitec Nutrition Muscle Fest. SNMF je sportska priredba koja u sebi sadrži natjecanja Strongman i Noć šampiona...

U svijetu sve popularniji Strongman napokon dolazi u Knin. Pod nazivom Scitec Nutrition Muscle Fest kriju se dva natjecanja koja će se u Kninu održati 6. lipnja ove godine i uvjereni smo privući veliku pažnju Kninjana.

Za one koji ne znaju, Strongman je natjecanje u raznim vježbama snage koje je jako rijetko za vidjeti u javnosti jer se sastoji od nevjerojatnih povlačenja kamiona teškog desetak tona, dizanja drvenih klada težine više od 100 kilograma, nošenja betonskih kovčega težine 130 kilograma svaki, dizanja osobnog automobila i sličnih vježbi.

Kninski Strongman počinje u 15 sati na glavnom gradskom trgu i traje oko sat i pol.

Osim Strongmana održava se i Noć šampiona. To je natjecanje u body buildingu u dvije kategorije za muškarce i body fitnessu za žene. Noć šampiona počinje u 18 sati u Domu vojske u središtu Knina i traje oko dva sata.

Natjecanje je međunarodnog karaktera, a najavljeni su natjecatelji iz Bosne i Hercegovine, Mađarske, Slovačke, Slovenije i Srbije.

Ulaz na sva događanja i natjecanja je slobodan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!