Nogomet

Maradona ohrabren peticom

Mihaela Bradovski • utorak, 25.05.2010.
Maradona ohrabren peticom

Argentinski izbornik Diego Maradona izrazio je zadovoljstvo igrom svog sastava protiv Kanade. Osim pet postignutih pogodaka, mreža Argentine ostala je netaknuta, a stručni stožer posebno veseli činjenica što je ova pobjeda ostvarena bez Messija...

Dvostruki strijelac Maxi Rodriguez, te Angel di Maria, Tevez i Aguero uljepšali su dan izborniku nacionalne vrste, ali i ozlijeđenom Lionelu Messiju.

5:0 pobjeda više je nego što su sami Argentinci očekivali. Maradona je nakon uvjerljivog slavlja poručio:

"Ohrabren sam nakon ove izvedbe. Učinili smo naše navijače sretnima. Ono što najviše cijenim kod igrača je želja da pokažu kako mogu ovo, ali i mnogo više."

Španjolski AS prenosi kako atmosfera u kampu Argentine odaje pripreme i pohod na nešto veliko. Ali i vjeru u to isto. Posebno je ona opipljiva nakon važne pobjede izborene bez najveće zvijezde reprezentacije.

"Naši navijači mogu biti mirni. To sada vide i sami. Imamo vrhunske igrače koje možemo staviti u igru kada će nam trebati."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bogomdani25.05.2010. u 15:21
    Pobijedili koga? Kanadu? Ma daj...
    Bogomdani