Nogomet

Newcastle uspješniji od mladih Pjesnika

Mihaela Bradovski • utorak, 25.05.2010.
Newcastle uspješniji od mladih Pjesnika
Foto: Mihaela Bradovski

Kadeti Zagreba nastavljaju s uspjesima na međunarodnim turnirima. Mladi Pjesnici vratili su se iz Foče s osvojenim drugim mjesto, izgubivši u finalu od, unatoč jasnim propozicijama, znatno starije momčadi Newcastlea...

Osim engleskog i hrvatskog predstavnika na turniru su sudjelovali i sastavi Levskog, Budućnosti iz Podgorice, ljubljanske Olimpije, Crvene zvezde, Sarajeva i domaće Sutjeske.

Zagrebovi su kadeti, osim odličnog rezultata koje im je donijelo nastup u finalu, zaradili i pozivnicu za iduću godinu, a protiv engleskog sastava imali su podršku domaćih tribina na kojima se skupilo više od 2 tisuće gledatelja.

Škola nogometa

Škola nogometa NK Zagreb i ove godine organizira selekciju za dječake rođene 2002. i 2003. godine.

Mjesto održavanja treninga, odnosno selekcije je Nogometni centar Zagrebello u Veslačkoj, a zainteresirani se dječaci očekuju 25. svibnja, te 01. i 08. lipnja u 18 sati.

Na probu je potrebno ponijeti sportsku opremu, a članarina u Zagrebovoj nogometnoj školi nema.

Na putu do finalnog dvoboja "bijeli" su s 3:1 svladali Budućnost, te rezultatom 2:0 Levski. Newcastle je pak do okršaja s mladim zagrebašima stigao preko Crvene zvezde i Olimpije.

U ključnom je susretu pobjeda otišla na stranu najzvučnije momčadi turnira. Newcastle je slavio s 3:2, što im u konačnici i nije bilo teško jer su na turnir došli s čak petoricom igrača koji su bili stariji od propisanog datuma: 01.01.1994. Kako se turnir ne bi doveo pod znak upitnika organizator je dozvolio Englezima nastup u prijavljenom sastavu.

"Bijelima", odnosno Janu Leskovaru pripala je i nagrada za najboljeg vratara turnira, a voditelj Omladinske škole Luka Pavlović zadovoljan je pristupom, igrom i postignutim rezultatom.

Zagreb su u Foči predstavljali idući igrači: Leskovar, Krhen, Marjanović, Nikolić, Katana, Krpan, Catinelli, Kolinger, Cindrić, Guliš, M. Čakarun, Bazina, Alvir, Katanić, Krivić, Šalinović, Bevab i Kovačić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.05.2010. u 16:58
    sve to lijepo izgleda do određenih godina, onda se upletu neki drugi faktori i igra se promjeni... tako to kod nas u svakom klubu i svakom sportu
    Obrisan korisnik