Nogomet

Njemačka dobila susret i izgubila igrača

Borna Rupnik • srijeda, 26.05.2010.
Njemačka dobila susret i izgubila igrača

Njemački izbornik Joachim Löw morao je otpisati još jednog igrača zbog ozljede. Južnoafričku Republiku neće vidjeti ni veznjak Christan Träsch...

Tek što se pomirio s izostankom kapetana Michaela Ballacka, njemački izbornik Joachim Löw saznao je da na Svjetsko prvenstvo neće moći povesti ni Christiana Träscha.

Njemačka je u pripremnom susretu u Italiji svladala selekciju Južnog Tirola 4:0, ali Träsch je pritom iskrenuo desni gležanj, a liječnici su konstatirali da se neće stići oporaviti na vrijeme.

22-godišnji igrač Stuttgarta bio je jedno od mogućih rješenja u potrazi za Ballackovom zamjenom. Zasad je odigrao dvije utakmice u reprezentativnom dresu.

Popis njemačkih kandidata za put na jug Afrike na taj je način prisilno skraćen an 25 imena, a Löw se prije 1. lipnja mora odreći još dvojice nogometaša. Njemačka prvi susret na Svjetskom prvenstvu igra 13. lipnja protiv Australije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.05.2010. u 12:32
    Ako ime fonetski prevedemo na engleski možda i bolje da nejde.
    Obrisan korisnik