Nogomet

Cambiasso ne krije razočaranje

Lovro Štrbinić • srijeda, 26.05.2010.
Cambiasso ne krije razočaranje
Foto: EPA

Veznjak Intera osvrnuo se na izostanak svog imena s popisa onih na koje Maradona računa na Svjetskom prvenstvu...

Esteban Cambiasso neće vidjeti Južnu Afriku kao natjecatelj na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu. Ta vijest i nije neka novost, ali kad je objavljena začudila je mnoge, pa tako i samog Cambiassa. Sada, nakon što je s Interom osvojio najznačajniji klupski trofej u europskom nogometu, osvrnuo se na spomenuti izostanak s popisa argentinskih reprezentativaca.

"Pokušao sam sve što sam mogao kako bih bio u reprezentaciji, ali nažalost nisam uspio to postići. Bio sam razočaran, ali nema smisla dodatno razmišljati o tome. Sada se mora dati podrška onima koji su dobili priliku, nadajući se da će donijeti barem malo zadovoljstva svojoj domovini", izjavio je Cambiasso.

Cambiasso nije bio u kadru reprezentativaca sve od studenog prošle godine i prijateljske utakmice sa Španjolskom. Niti dobre igre i uspjesi u Interu nisu bili dovoljan razlog Maradoni da ga pozove. Inače, dosad je za reprezentaciju nastupio 44 puta, postigavši pritom četiri pogotka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.05.2010. u 09:51
    boji Maradonu racku, njemu Gutierrez, inače lijevi vezni/krilo, igra desnog beka
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.05.2010. u 01:33
    Da imali su priliku i ništa nisu osvojili, ali bez Messia i Aguera, a i prije im je igru vodio Veron kojeg je Maradona ipak zvao. Pa zar nije čudno zvati veznjaka ( već u godinama ) o kojem će ovisiti igra, a ne zvati zadnje vezne koji uz to drže i obranu (i još kako drže) ???
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.05.2010. u 00:15
    ko je zamijenio cambiassa u realu??
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.05.2010. u 00:13
    još sam zaboravio i lisandra.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.05.2010. u 00:11
    puno bolji od bezglavog onog iz liverpoola.nemogu mu se sjetit imena. taj bi svake sekunde mogao dobit crveni jer uopće ne razmišlja. cambiaso je uvjerljivo njihov najbolji zadnji vezni i nadam se da će se maradoni njegovo nepozivanje obit o glavu šta se tiče 6 napadača: messi i aguero mogu igrat... [više na forumu]
    Obrisan korisnik