Nogomet

Njemačka se priprema s 24:0

Borna Rupnik • četvrtak, 27.05.2010.
Njemačka se priprema s 24:0

Premda im protivnik ne ulijeva strah u kosti, njemačka nogometna reprezentacija može se pohvaliti da je na drugoj pripremnoj utakmici za odlazak na Svjetsko prvenstvo u sat vremena zabila čak 24 gola...

Njemački izbornik Joachim Löw svoje nogometaše uoči odlaska u Južnoafričku Republiku priprema i prijateljskim utakmicama protiv selekcija Južnog Tirola, a u srijedu su Nijemci test odradili vrlo uspješno.

S druge strane terena našla se selekcija nogometaša do 20 godina iz lokalnih klubova, a u 60 minuta igre Njemačka je slavila čak 24:0.

Po pet su pogodaka postigli napadači Bayerna, Mario Gomez i Miroslav Klose. Tri je dodao Piotr Trochowski, po dva Cacau, Stefan Kiessling, Andreas Beck i Toni Kross, a jednom su se u strijelce upisali Arne Friedrich, Sami Khedira i Lukas Podolski.

Löw je isprobao ukupno 20 igrača, a podsjetimo da je Njemačka u ponedjeljak seniorsku reprezentaciju Južnog Tirola pobijedila rezultatom 4:0.

Male brige izborniku zadao je i mladi Bayernov igrač Thomas Müller, koji se lakše ozlijedio pri padu s bicikla, no njegov odlazak u Južnoafričku Republiku nije upitan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.05.2010. u 12:05
    al pumpaju statistiku podolskom kloseu i gomesu
    Obrisan korisnik
  • domba5727.05.2010. u 11:33
    haha pao s bicikla, nije ni bicikl što je nekad bio :)
    domba57
  • Obrisan korisnik27.05.2010. u 10:33
    onda mi imamo slabe protivnike u prijateljskim utakmicama...
    Obrisan korisnik