Nogomet

Kranjčar: "Ne gubim optimizam"

Borna Rupnik • četvrtak, 27.05.2010.
Kranjčar: "Ne gubim optimizam"
Foto: Bernard Jurišić

Zlatko Kranjčar nije se na najbolji način predstavio crnogorskoj publici. U Podgorici je njegove izabranike svladala Albanija, ali Cicu optimizam ne napušta...

Crna Gora odigrala je svoju drugu utakmicu pod vodstvom Zlatka Kranjčara, prvu pred svojim navijačima, ali poražena je od Albanije, koju vodi još jedan hrvatski stručnjak, Josip Kuže.

"Dovođenje Velimira Zajeca u Dinamo bilo je jedino rješenje za Zdravka Mamića. Mislim da je to dobra odluka, Zajec se vraća u svoj klub i nadam se da će biti uspješan".

No, Kranjčar ne gubi nadu da će Crna Gora početi bilježiti pozitivne rezultate: "Ostajem realni optimist, ništa se nije promijenilo. Poraz od Albanije zapravo je samo plod jedne greške, odnosno slabog pokrivanja. Nitko ne volim poraze, ali ne gubim optimizam".

"Bili smo borbeni, ali izostala je kreacija. Vezni red nije stvarao višak igrača, a osim Đalovićeve nismo imali izrađenu šansu, tj. osmišljeni napad. Volja i želja su tu, ali igrači su iz svojih klubova došli umorni", požalio se bivši hrvatski izbornik.

Na teren je poslao momčad bez nekih prvotimaca poput Jovetića, Boškovića i Drinčića. "Kad nam se oni pridruže, bit ćemo opasniji, a zadovoljan sam igrom posljednje linije, dok sam od Vukčevića i Božovića očekivao da će biti konkretniji", dodao je.

Sljedeći ga ispit čeka protiv čvrste Norveške. "Pokušat ćemo promijeniti neke stvari kako bismo bili bolji. To sigurno moramo učiniti", najavio je Kranjčar za crnogorske medije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!