Nogomet

Obama, Biden i Clinton vole nogomet

Ivana Strahija • četvrtak, 27.05.2010.
Obama, Biden i Clinton vole nogomet

Iako velik dio Amerikanaca najveći nogometni događaj na svijetu zove "prvenstvom u onom drugom nogometu", američki predsjednik, potpredsjednik i bivši predsjednik potrudili su se susresti s nogometnom reprezentacijom SAD-a i poželjeti im sve najbolje.

Američka nogometna reprezentacija sastala se danas u Bijeloj kući s potpredsjednikom SAD-a Joeom Bidenom, koji je momčadi par tjedana pred odlazak u Južnoafričku Republiku poželio dići moral.

Tako je pokazao da američku nogometnu reprezentaciju shvaća ozbiljno, a to su već ranije ovog mjeseca pokazali i šef slobodnog svijeta Barack Obama te bivši američki predsjednik Bill Clinton, koji su također pripremili primanje za nogometaše.

"Izuzetno smo ponosni na vas i budite uvjereni da će vas netko u Ovalnom uredu Bijele kuće pratiti putem televizora tijekom vaše misije u Južnoafričkoj republici i držati palčeve", rekao je tom prilikom predsjednik Obama. Naravno, predsjednik je kratkom govoru dodao i pošalicu: "Ako ništa drugo, sigurno ste najbolje odjevena reprezentacija."

Joe Biden bi tebao momčad pratiti u Južnoafričku Republiku, a tamo će se svakako pridružiti Bill Clinton, koji je inače predsjednik Odbora za američku kandidaturu za domaćinstvo Svjetskog prvenstva 2018. ili 2022.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.05.2010. u 17:20
    Vrlo lijepa gesta gospodina Obame,sportski uspjesi naravno donose i ugled i narodu i drzavi.Nazalost neki Hrvatski politicari to ne kuze jer oni su prepuni sami sebe i misle da sunce svako jutro izlazi samo zbog njih.
    Obrisan korisnik