Nogomet

Ballack: "Sve osim polufinala neuspjeh"

Borna Rupnik • četvrtak, 27.05.2010.
Ballack: "Sve osim polufinala neuspjeh"
Foto: EPA

Ozlijeđeni njemački kapetan Michael Ballack pozabavio se šansama svoje reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. S obzirom na ugled i pritisak, smatra da se prije svega mora izbjeći neugodno iznenađenje...

"Njemačka uvijek mora pobjeđivati", izjavio je Michael Ballack razmatrajući izglede svojih suigrača u Južnoafričkoj Republici. On zbog ozljede neće biti na terenu, a predviđa im težak posao.

"Poštovat će nas tek nakon pobjeda, premda to možda nije pošteno. Pravo na užitak imat ćemo tek dođemo li do polufinala, sve drugo bio bi neuspjeh. To je istovremeno i motiv i poticaj, ali i dokaz nemilosrdnosti ove igre", nastavio je.

Suparnici u skupini D zahtijevaju maksimalno poštovanje, kaže: "Odmah poslije ždrijeba istaknuo sam da možemo izgubiti i od Australije i od Srbije i od Gane. Sve su to snažne, trkačke momčadi".

"Morat ćemo igrati na gornjoj granici svojih mogućnosti želimo i potom svladati i neku velesilu u drugom krugu. To je vrijedilo i prije moje ozljede", dodaje Ballack.

Ujedno je odbacio sve tvrdnje da izostanak sa Svjetskog prvenstva znači i njegov oproštaj od reprezentacije: "Svakako se vidim na Europskom prvenstvu 2012. godine".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.05.2010. u 03:11
    Elf uber alles.....!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.05.2010. u 21:01
    Polufinale?? Teško,teško...
    Obrisan korisnik