Nogomet

Mujdža debitira u Frankfurtu?

Borna Rupnik • subota, 29.05.2010.
Mujdža debitira u Frankfurtu?
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Mensur Mujdža nastupao je mlade hrvatske selekcije, ali će seniorsku reprezentativnu karijeru nastaviti u dresu Bosne i Hercegovine. Premijerna utakmica mogla bi mu biti upravo ona protiv Njemačke, gdje bi se susreo s nekim poznanicima iz Bundeslige...

26-godišnji Mensur Mujdža nedavno je pristao braniti boje Bosne i Hercegovine, a izbornik Safet Sušić pozvao ga je već za prijateljsku mini-turneju krajem svibnja i početkom lipnja. Naši će susjedi u subotu zaigrati u Stockholmu protiv Švedske, a u četvrtak gostuju u Frankfurtu.

Dvoboj protiv Njemačke bit će Elfu generalna proba prije puta na Svjetsko prvenstvo, a Mujdža bi upravo na toj utakmici mogao upisati svoj prvi reprezentativni nastup. Naime, papirologija vjerojatno neće biti gotova za prvi susret.

"Male su šanse da Mujdža zaigra već protiv Švedske. Međutim, s obzirom na naša saznanja postoje solidni izgledi da će moći istrčati na teren protiv Njemačke", rekao je bosanskohercegovačkim medijima izbornik Sušić, koji je na klupi naslijedio našeg Miroslava Blaževića.

Mujdža je pažnju privukao vrlo dobrim proljećem u Freiburgovom dresu, a nada se brzom raspletu situacije. "Nadam se da će sve biti uskoro gotovo. No, ja ću ostati s reprezentacijom čak i ako ne budem mogao zaigrati u okršaju s Njemačkom", izjavio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!