Nogomet

Bougherra: "Jedva čekam Rooneya"

Vedran Babić • subota, 29.05.2010.
Bougherra: "Jedva čekam Rooneya"
Foto: Sandro Donda

Stoper alžirske reprezentacije Madjid Bougherra s velikim nestrpljenjem iščekuje početak njihove utakmice s Engleskom na Svjetskom prvenstvu zbog, kako kaže, najviše jednog razloga - Waynea Rooneya.

27-godišnji Bougherra, koji se još uvijek oporavlja od ozljede, jedva čeka okršaj s Wayneom Rooneyem. "Radi se o jednom od najboljih napadača svijeta i nama najvećoj prijetnji. Kompletan je igrač i vrstan egzekutor. Utakmica mog života je udaljena samo tri tjedna i bit će to veliki test za mene."

"Od trenutka kada smo saznali da će nam suparnik biti Engleska, jedva čekam Rooneya. Obožavam igrati protiv najboljih nogometaša svijeta jer u takvim situacijama puno i naučim", dodao je Bougherra.

Inače, Alžirac se već sastao s Rooneyem i to dok je nosio dres Charltona 2007. godine. "Sjećam se da sam te sezone odigrao samo pet utakmica, a jedna od njih bila je na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda. Mogu vam reći da se Rooney nije upisao u strijelce", ponosno je otkrio Bougherra. "Volio bih to ponoviti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.05.2010. u 10:37
    Ako istrči s longetom ....
    Obrisan korisnik