Rukomet

Filipov: "Izgubili smo već na početku"

Ivana Strahija • subota, 29.05.2010.
Filipov: "Izgubili smo već na početku"
Foto: Kristijan Komarica

Čehovski Medvedi nisu bili dorasli Barceloni, pa će Španjolci u nedjelju igrati finale, dok se Rusi moraju zadovoljiti borbom za treće mjesto protiv još jednog kluba iz Španjolske, Ciudad Reala.

Ruski trener Vladimir Maksimov je nakon susreta i poraza rekao: "Barcelona je igrala odličnu obranu, a naši vanjski igrači nisu imali dobar dan. To potvrđuje i statistika, a jasno je da kad vanjski nisu na razini zadatka protivnici dobivaju mnoge prilike za kontranapade."

Svoje razmišljanje o utakmici protiv Barcelone ponudio je i srednji vanjski Čehovskih Medveda, Vasilj Filipov, koji je bio najbolji ruski strijelac susreta: "Utakmicu smo izgubili već na početku, jer su Španjolci našu nervozu iskoristili za postizanje velike prednosti. Momčad poput Barcelone takvu prednost zna i zadržati do kraja utakmice."

Vezane vijesti

Sretni su bili u Barceloninom taboru, a trener Xavi Pascual je rekao: "Jako sam ponosan na svoje igrače, a siguran sam da je i gledateljima utakmica bila zanimljiva. Ključ pobjede je u našoj pripremi za susret, dobro smo prostudirali obranu i napad Čehova."

Juanin Garcia, lijevo krilo Barcelone, je s osam golova bio najbolji strijelac utakmice: "Mislim da utakmica nije bila ni malo jednostavna, možda je to tako izgledalo iz gledališta. Rusi su nam radili probleme i tek smo u drugom dijelu počeli igrati našu pravu obranu i napad."

Barcelona će sutra mačeve ukrstiti s njemačkim Kielom, a posljednji je put u finalu bila 2005. godine, kad je s konačnih 56:55 svladala Ciudad Real. Čehovski Medvedi su samim ulaskom u završnicu napravili veliki uspjeh, pa će protiv Ciudada u borbi za treće mjesto sigurno biti maksimalno opušteni.

Liga prvaka - Završnica

polufinale

Atletico de Madrid27:29Kiel
Čehovski Medvedi27:34Barcelona

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Liga prvaka - Završnica

polufinale

Atletico de Madrid27:29Kiel
Čehovski Medvedi27:34Barcelona

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!