Rukomet

Dušebajev: "Nemam ništa za reći"

Ivana Strahija • subota, 29.05.2010.
Dušebajev: "Nemam ništa za reći"
Foto: Davor Sajko

Iznimno razočaran porazom protiv Kiela bio je strateg Ciudad Reala Talant Dušebajev, koji to nije skrivao.

"Gledatelji su vidjeli uzbudljivu, napetu utakmicu, baš kakvu su svi očekivali. Na kraju smo mi izgubili. Jedino što nam preostaje je borba za treće mjesto u nedjelju. Molim vas da mi oprostite, ali nemam ništa više za reći. Trebat će mi dva-tri dana da posložim dojmove", rekao je novinarima nakon susreta Talant Dušebajev.

Ciudadov igrač Julen Aguinagalde Akuizu podijelio je trenerovo razočaranje: "Nažalost, sad nam nije preostalo mnogo toga za reći. Sve što možemo je pokušati se koncentrirati na sutrašnju utakmicu."

No, njemački je tabor bio odlično raspoložen i nije krio zadovoljstvo. Tako je trener Alfred Gislason rekao: "Pobijedili smo najbolju ekipu svijeta i moram biti zadovoljan svojim igračima. Ali, treba reći i to da smo u prvom poluvremenu mogli lako gubiti i –7. Naš golman nije imao dobar dan i tu smo imali veliki problem, a s druge je strane Arpad Šterbik bio zbilja dobar. Zato je drugo poluvrijeme bilo bolje, a dobrom se pokazala i odluka da markiramo Rodrigueza. Razbranio se i Omeyer, sve je krenulo lakše."

Pohvale suigračima uputio je i Dominik Klein, koji je s lijevog krila za Kiel postigao dva gola: "Jako sam zadovoljan konačnim rezultatom, čini mi se da smo sasvim drukčiji izašli na parket nakon odmora. Moram zahvaliti navijačima, bili su sjajni."

Kiel će u finale tako četvrtu godinu za redom. 2009. i 2008. titulu mu je uzeo Ciudad Real, a 2007. su igrači THW Kiela slavili nad zemljacima iz Flensburg Handewita, s konačnih 57:55.

Liga prvaka - Završnica

polufinale

Atletico de Madrid27:29Kiel
Čehovski Medvedi27:34Barcelona

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Liga prvaka - Završnica

polufinale

Atletico de Madrid27:29Kiel
Čehovski Medvedi27:34Barcelona

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.05.2010. u 20:17
    veliki igrač i trener, najveći. nije se moglo protiv više sile!
    Obrisan korisnik