Nogomet

Scolari napustio Uzbekistan

Mihaela Bradovski • nedjelja, 30.05.2010.
Scolari napustio Uzbekistan
Foto: Sandro Donda

Nekadašnji izbornik reprezentacija Portugala i Brazila, Luiz Felipe Scolari, kako je i najavio, napustio je uzbekistanskog prvaka Bunjodkor te će preuzeti neku drugu momčad bliže vrhunskom nogometu...

Luiz Felipe Scolari naznačio je kako se vjerojatno neće vraćati u Uzbekistan po završetku ove sezone i to je sada postalo i službeno. Zajedničkim dogovorom Scolari i uprava kluba su se razišli i brazilski stručnjak slobodan je u potrazi za novim atraktivnijim poslom.

"Ova će mi epizoda zauvijek ostati u sjećanju. Uzbekistan, narod i klub su me impresionirali, ali moram krenuti dalje. Glavni razlog zbog kojeg sam se odlučio za odlazak je studij moga sina. Upravo se priprema za odlazak na fakultet, 3. lipnja putujemo u Portugal gdje ćemo donijeti odluku u roku 15-30 dana. Možda on neće biti zainteresiran za studiranje u Portugalu, vidjet ćemo, obitelj mi je trenutno najvažnija", rekao je Scolari.

Scolari je već primio niz ponuda, no niti jednom klubu nije dao konkretan odgovor.

"Imam dovoljno uistinu ozbiljnih ponuda. Zasad su stigle dvije ponude europskih klubova, dvije azijskih klubova i jedna iz Brazila. Međutim, još uvijek nisam spreman ponuditi odgovor o svojoj budućnosti", zaključio je Scolari.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!