Rukomet

Dušebajev: "Danas sam zadovoljan"

Ivana Strahija • nedjelja, 30.05.2010.
Dušebajev: "Danas sam zadovoljan"
Foto: Davor Sajko

Ciudad Real se na kraju prvog Final foura Lige prvaka morao zadovoljiti trećim mjestom i pobjedom nad Čehovskim Medvedima.

Iako zadovoljniji no u subotu Talant Dušebajev, trener Ciudad Reala, nije bio baš pričljiv nakon pobjede u utakmici za treće mjesto: "Ponosan sam na svoje igrače, zbilja su dali sve od sebe i bili maksimalno koncentrirani svih 60 minuta. Danas sam zadovoljan."

Realov golman Jose Javier Hombrados, čiji je doprinos od nevjerojatne 24 obrane uvelike doprinio konačnoj pobjedi Španjolaca nad Rusima, priznao je da im nije bilo lako: "Bilo nam je iznimno teško pripremiti se za ovaj meč. Nitko od nas nije ni pomislio da ćemo se pripremati za utakmicu za treće mjesto umjesto za finale."

Vezane vijesti

Mihail Čipurin, pivot Čehovskih Medveda i ruske reprezentacije, postigao je za svoju ekipu šest golova. O utakmici i cijelom iskustvu završnice Lige prvaka je rekao: "Obje smo utakmice u Kölnu izgubili, ali je dojam cijele sezone jako pozitivan. Nitko nije očekivao da će Čehov biti u završnici, a to nam je veliki poticaj da se i iduće sezone borimo za taj prestiž."

Najrječitiji je bio trener Čehovskih Medveda Vladimir Maksimov: "Iskreno ću reći da su nam ove dvije utakmice bile teže no ijedna prije u Ligi prvaka. Ali, ovaj završni vikend nam je od velike važnosti, jer je u Čehovu okupljena skoro cijela ruska reprezentacija, pa smo imali priliku dodatno se uigrati protiv jakih ekipa pred kvalifikacijski susret s Rumunjima sredinom lipnja. Moram reći i to da nismo igrali najbolje, ali da ekipe jačine i veličine Barcelone i Ciudad Reala kažnjavaju baš svaku pogrešku."

Liga prvaka - Završnica

za 3. mjesto

Čehovski Medvedi28:36Atletico de Madrid

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Liga prvaka - Završnica

za 3. mjesto

Čehovski Medvedi28:36Atletico de Madrid

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!