Nogomet

Ozljeda zaustavila još jednog Nijemca

Borna Rupnik • ponedjeljak, 31.05.2010.
Ozljeda zaustavila još jednog Nijemca
Foto: EPA

Prijateljska pobjeda nad Mađarskom u Budimpešti označila je i oproštaj Heika Westermanna od Svjetskog prvenstva. Naime, njemački je reprezentativac ozlijedio stopalo...

Nakon Michaela Ballacka, čija je ozljeda bila jedna od najvažnijih vijesti uoči Svjetskog prvenstva, te Christana Träscha, koji se ozlijedio na prijateljskoj utakmici protiv selekcije Južnog Tirola, Joachim Löw ostao je bez još jedne karike.

Južnoafričku Republiku neće vidjeti ni Schalkeov defenzivac Heiko Westermann, koji na pripremnom susretu u Budimpešti, u kojem je Njemačka upisala glatku pobjedu 3:0, ozlijedio stopalo. Liječnici su ubrzo konstatirali da se neće stići oporaviti prije početka natjecanja.

Naime, Westermann je slomio kost u stopalu, a dijagnoza je potvrđena nakon dodatnih pregleda u Italiji, gdje se Elf sprema za put na jug Afrike.

"Shrvan sam, naravno. Bila mi je velika želja sudjelovati na Svjetskom prvenstvu. Bio sam maksimalno pripremljen za nastup, a sada mi je preostalo tek poželjeti svojim suigračima sve najbolje na turniru", prokomentirao je nesretni Heiko Westermann.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik31.05.2010. u 09:38
    hehehe, ali zato će naši reprezentativci biti odmoreni...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.05.2010. u 09:30
    jbt. jest ovo zalosno ,bez obzira o kojem se igracu radi i iz koje repke. ljudi poslije teske i naporne sezone sa klubom gdje dobrim igrama izbore mjesto u reprezentaciji,jedva cekaju SP koje se odrzava jednom u 4 godine ,i povrijede se 10 dana prije pocetka samog takmicenja.nije ni cudo sto je... [više na forumu]
    Obrisan korisnik