Nogomet

Henry: "Nitko nije iznad momčadi"

Borna Rupnik • utorak, 01.06.2010.
Henry: "Nitko nije iznad momčadi"
Foto: EPA

Thierry Henry zbog svojeg će poteza u dodatnim kvalifikacijama protiv Republike Irske biti pod posebnim povećalom u Južnoafričkoj Republici, a tvrdi da nema ništa protiv da ga izbornik koristi kao džokera s klupe...

Nogometna reprezentacija Francuske u Južnoafričkoj Republici odmjerit će snage s domaćinima, Urugvajem i Meksikom, a izbornik Raymond Domenech, čini se, ne namjerava ponuditi Thierryju Henryju punu minutažu.

"Razgovarao sam s izbornikom unaprijed mi je najavio da ni protiv Tunisa neću početi. A najvažnija je momčad", pomirbenim se tonovima oglasio Henry

Barcelonin je napadač istaknuo da ga izostavljanje iz udarne jedanaestorice neće smetati ni na jugu Afrike: "Mogu ponuditi novu snagu kada uđem u igru. Ionako nije na meni da određujem tko će igrati, a tko neće. Nitko nije iznad momčadi i svi zajedno moramo pokušati doći što dalje".

Pritom vjeruje da Francuska može više od onoga što pruža u posljednje vrijeme. "Ne kažem da ćemo pobjeđivati s 3:0, ali činjenica je da se tek pripremamo. Važno je što smo se protiv Tunisa vratili. Nije bilo lako, ali svi su se trudili".

"I druge momčadi imaju problema. Engleska je jedva pobijedila Japan. Ne tražim isprike, to je činjenica", zaključio je Thierry Henry.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.06.2010. u 12:48
    Normalno da sjedi na klupi pogotovo ako će igrati sa jednim napadačem. Anelka je cijelu sezonu igrao u dosta dobroj formi, Cisse odličan, a i Gignac je trenutno ispred Henrya.
    Obrisan korisnik