Nogomet

Parreira prije početka najavio kraj

Borna Rupnik • utorak, 01.06.2010.
Parreira prije početka najavio kraj

Izbornik nogometne reprezentacije zemlje domaćina Svjetskog prvenstva, Carlos Alberto Parreira, objavio je da se po završetku tog natjecanja povlači s dužnosti...

Brazilac Carlos Alberto Parreira napustit će poslije Svjetskog prvenstva klupu Južnoafričke Republike i vratiti se u Brazil, gdje planira provoditi više vremena sa svojom obitelji.

"Ponudili su mi mjesto direktora trenerske škole, no odbio sam. Nedostaju mi djeca i unuci", otkrio je trener koji je Brazilce 1994. godine u SAD-u doveo na krov svijeta.

Najbolje nogometaše Južnoafričke Republike preuzeo je u studenom prošle godine kako bi ih što bolje pripremio za nastup pred vlastitom publikom.

"Želim napustiti ovu momčad u dobrom raspoloženju. U ovom sam trenutku u potpunosti usredotočen na Svjetsko prvenstvo i to mi je prioritet. Naš je cilj proći skupinu, a potom je sve moguće", izjavio je Carlos Alberto Parreira.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!