Nogomet

Cole: "Stop pretjeranoj samouvjerenosti"

Antonija Pavlić • utorak, 01.06.2010.
Cole: "Stop pretjeranoj samouvjerenosti"
Foto: Davor Sajko

Chelseajev 29-godišnji branič Ashley Cole smatra da reprezentacija Engleske može osvojiti drugu titulu svjetskih prvaka u Južnoafričkoj Republici, ali pritom ne smije biti pretjerano samouvjerena kako na koncu ne bi doživjela bolno otrježnjenje.

Chelseajev je branič Ashley Cole uvjeren kako je reprezentacija Engleske na SP-u u Južnoafričkoj Republici sposobna doći do drugog naslova, no pritom ne smiju biti pretjerano samouvjereni kako im se isto ne bi obilo o glavu.

"Mislim da možemo pobijediti i po to ćemo putovati u Južnoafričku Republiku", rekao je za The Mirror. "Neću reći da ćemo postati prvacima, ali ću kazati da smo dovoljno dobri da trijumfiramo."

"Imamo odlične igrače poput Gerrarda, Lamparda, Ferdinanda i Rooneyja; ako taj dan svi odigramo dobro i budemo imali malo sreće, nikad se ne zna", misli.

U skupini su C smješteni sa SAD-om, Slovenijom i Alžirom, a Cole kao i većina smatra da ih je ždrijeb - pomazio. "Željeli smo izbjeći nekoliko ekipa i u tome uspjeli. Bit će važno da ne budemo previše samouvjereni; ako ćemo igrati na razini, ne vjerujem da ćemo imati problema."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!