Nogomet

Meksiko ipak ne gubi oba brata

Antonija Pavlić • četvrtak, 03.06.2010.
Meksiko ipak ne gubi oba brata

Giovani dos Santos ipak neće napustiti meksičku reprezentaciju nešto više od tjedan dana prije početka Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici. Na to ga je u posljednji tren nagovorio brat Jonathan, zbog kojeg je u prvom redu i razmišljao o umirovljenju...

Tottenhamov veznjak Giovani dos Santos ipak neće napustiti reprezentaciju Meksika samo nekoliko dana prije starta najiščekivanijeg događaja godine - Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Santos je o umirovljenju razmišljao potaknut potezom izbornika Javiera Aguirrea i njegovim (nepravednim) nepozivanjem pod stijeg Giovog brata Jonathana, talentiranog mladog nogometaša B momčadi španjolske Barcelone.

"Uvjerio sam Giovanija da ostane u kampu i od svog sna ne odustaje zbog mene", kazao je Jona. "Morao sam to učiniti", pojasnio je. "Bio je veoma povrijeđen jer smo sanjali o zajedničkom igranju na svjetskom prvenstvu i moje mu je nepozivanje bilo veliki udarac."

Prije nekoliko se dana u medijima pojavila izjava njihova oca, negdašnjeg popularnog nogometaša Zizinha - priznanje da ga je Giovani plačnim glasom zatražio za savjet o mogućem odlasku iz nacionalne vrste. "Podržavam ga, ne želim da igra za takvu reprezentaciju", kazao je tada.

No sinovi ipak imaju drukčije planove. "Razgovarali smo i jednostavno mu nisam mogao dopustiti da sve za što je radio propadne zbog mene", zaključio je Jona.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Captain Jack03.06.2010. u 15:47
    @razjarena riba A zbog čega bi ga zval? Samo zato kaj grije klupu u Barci?? Pa lik je odigral ravno 191 minutu u službenim tekmama ove sezone!!!!! Kaj će im takav lik..Čak mi je i drago kaj ga je izbornik izostavil tak da mali uobraženko i njegov čale mogu mirno plakat nad tužnom sudbinom..život je... [više na forumu]
    Captain Jack
  • Obrisan korisnik03.06.2010. u 14:02
    stvarno nevjerojatno ponašanje iako je malo čudno da nije pozvan barcelonin igrač
    Obrisan korisnik
  • ALGHAZANTH03.06.2010. u 13:56
    Uz sate cmizdrenja i more suza u svom sadržaju takvu telenovelu bi sigurno otkupili HTV, RTL i Nova TV da još malo raspekmeze svoj program.
    ALGHAZANTH
  • Obrisan korisnik03.06.2010. u 13:21
    Koji igrač je vrijedniji od reprezentacije?NITKO.
    Obrisan korisnik
  • R. Marques03.06.2010. u 11:39
    Baš srcedrapajuće, materijal za novu meksičku telenovelu...
    R. Marques