Nogomet

Veron: "Dosta toga ovisi o startu"

Mihaela Bradovski • petak, 04.06.2010.
Veron: "Dosta toga ovisi o startu"

Argentinski veteran, Juan Sebastian Veron, istaknuo je važnost dobrog starta u Južnoj Africi. Njegovo je mišljenje kako će rezultat prvog susreta u velikoj mjeri utjecati na ostatak puta kroz skupinu B, ali i dalje...

35-godišnji igrač središnjice javnost je upoznao s načinom priprema, nakon čega je dao osobni komentar na njih. Zahvaljujući formi u kojoj se Argentina nalazi Veron vjeruje kako šanse za dobar plasman rastu.

No mnogo će toga biti jasnije nakon uvodnog susreta protiv Nigerije. "Taj će prvi susret pokazati gdje se nalazimo, dat će odgovor na mnoga pitanja. Ako startamo dobro možemo otići daleko. Sada jesmo ponešto umorni, od brojnih treninga i testova, ali smo u dobroj formi."

Osim kvalitetnih priprema, za uspjeh na SP-u, važan je i mir koji okružuje argentinsku koloniju. "Par dana prije samog starta povući ćemo se i obaviti posljednje procjene i analize. Cilj imamo - želimo sjajno Svjetsko prvenstvo. Napetost koja je sada prisutna razbija se na treninzima."

A kako teku pripreme argentinski napadač Carlos Tevez sve je zadivljeniji talentom Lea Messija. "Sve što Messi čini mene pozitivno iznenađuje. Svaki mu je trening drugačiji. Sjajno ga je gledati, a tek trenirati s njim. Zaista je impresivan."

Hoće li sam imati priliku iznenaditi na otvaranju protiv Nigerije ne zna, početna 11-orica niti blizu nije definirana. "Ne znam hoću li biti u njoj ili ne, nema naznaka o tome što izbornik misli. Ja osobno smatram kako bismo mogli igrati s tri napadača."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.06.2010. u 13:28
    menotti,ha,ha,razumiješ se u nogomet a pogotovo u nigerijske Super Eaglese ko marica u krivi kurac.Polomit će zube na Nigeriji.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.06.2010. u 12:17
    Normalno da je umoran od treninga - pa ipak mu je 35 na leđima, a motoriku kakvu danas ima Zanetti on nije imao ni sa 25.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.06.2010. u 09:27
    La Brujita (Vještica) Veron ne treba se brinuti za start, jer krećemo sa laganih 2 do 3 komada Nigeriji! Ono što ga treba brinuti je činjenica da je zbog njega Cambiasso doma i ako "zezne stvar" odnosno njegovi radni motori izgore prije cilja, doma ga neće spasiti 10 čarobnih štapića... [više na forumu]
    Obrisan korisnik