Nogomet

Cole: "U boljoj formi nego prije loma"

Mihaela Bradovski • petak, 04.06.2010.
Cole: "U boljoj formi nego prije loma"
Foto: Davor Sajko

Branič engleske reprezentacije Ashley Cole u potpunosti se opravio od loma gležnja i spremniji je no ikad za reprezentativne akcije...

Kako sam kaže, dva mjeseca naporne rehabilitacije učinile su ga spremnijim no što je to bio prije ozljede na susretu s Evertonom.

"Osjećam da sam u boljoj formi nego što sam bio prije ozljede. Igram čak i oštrije i sretan sam ishodom rehabilitacije. Fizioterapeuti su bili sjajni, vratili su me na stare staze, čak i u boljem izdanju."

No nakon starta Landona Donovana nije se osjećao tako, činilo mu se kako igra u životnoj formi. "Bio sam slomljen, uništen čovjek nakon tog loma. Igrao sam jako dobro, postigao par pogodaka i želio sam i dalje pomagati momčadi."

Osim prekida dobre forme, pod znakon upitnika bio je i odlazak u Južnu Afriku. "Ustajao sam u sedam ujutro, a završavao u šest popodne. Imao sam tek sat vremena pauze za ručak. Po čitave sam dane bio u rehabilitacijskoj dvorani, a jednako je bilo i kada sam se vratio na teren."

Najteže od svega bilo je gledanje utakmica. "Mislio sam kako sam iznevjerio momčad zato što nisam bio među suigračima na terenu, no na kraju je sve ispalo dobro. I za momčad i za mene. Svi su prognozirali tri mjeseca pauze, a ja sam se vratio nakon dva. Naravno da sam sretan."

Novi susret s Donovanom očekuje ga 12. lipnja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!