Nogomet

Video: Dobili Japan i drhte zbog Drogbe

Ante Zovko • petak, 04.06.2010.
Video: Dobili Japan i drhte zbog Drogbe
Foto: EPA

Obala Bjelokosti upisala je protiv Japana prvu ovogodišnju pobjedu u prijateljskim utakmicama (2:0), ali sve je zasjenila ozljeda Didiera Drogbe. Iako je napustio teren šepajući, čini se da se o radi ozljedi lakta...

Prijateljski ogled protiv Japana u švicarskom Sionu mogao bi se pokazati kobnim za nade Obale Bjelokosti na predstojećem Svjetskom prvenstvu. Didier Drogba nastradao je u pobjedi 2:0, kad je u 15. minuti na njega nasrnuo Marcus Tulio Tanaka. Napadač Chelseaja teško se podignuo i šepajući napustio teren.

Izbornik Sven-Göran Eriksson nakon susreta je izvijestio da u pitanju ipak nije noga. "Radi se o laktu, ali još ne znamo koliko je ozbiljno. Mislim da bismo odgovor trebali dobiti prije odlaska."

Drogba i Tanaka bili su glavni akteri u vodstvu Afrikanaca samo dvije minute prije međusobnog sudara. Drogba je izveo slobodni udarac ispred šesnaesterca Japanaca, a Tanaka se našao na putanji lopte i skrenuo je u vlastiti gol, prevarivši svog vratara.

Ne posebno sadržajnu utakmicu zaključio je Kolo Toure u 80. minuti, natrčavši u kaznenom prostoru na loptu poslanu iz slobodnog udarca.

Prijateljska utakmica:
Obala Bjelokosti - Japan 2:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.06.2010. u 22:30
    ne razumijem kakmu je trener dao da igra nakon onak prve loše utakmice.kriminalno
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.06.2010. u 17:00
    tulio tanaka je legenda..zabio englezima..pa svojima autogol na toj tekmi..pa skrljo drogbu..pa jos jedan autogol danas :))
    Obrisan korisnik