Ostali sportovi

Barić nije uspio, Petković nokautirao Engleza

Bernard Jurišić, HINA • subota, 05.06.2010.
Barić nije uspio, Petković nokautirao Engleza
Foto: Bruno Karadža

U večeri osam slobodnih borbi po pride pravilima večeras pred oko 3.000 gledatelja u splitskoj Spaladium Areni su po prvi puta u Hrvatskoj dodijeljene titule svjetskog prvaka po MFC (Milenium Fighting Challenge) verziji...

U kategoriji do 93 kilograma pojas svjetskog prvaka po MFC verziji osvojio je Arunas Andriuskevičius iz Litve. On je "gušenjem" u drugoj rundi pobijedio hrvatskog borca Matijasa Barića.

U superteškoj kategoriji srpski borac Miodrag Petković je nokautom u prvoj rundi pobjedio Engleza Jamesa Thompsona i osvojio pojas svjetskog prvaka po MFC verziji.

Posebna zanimljivost je da je Petković u Split stigao samo nekoliko dana nakon što je u Rusiji poražen od Alexandera Emelianenka, no to ga nije omelo da odličnim krošeom "posloži" 127 kilograma teškog Engleza na parter.

U preostalih pet borbi s posebnom pozornošću očekivan je meč u kategoriji do 93 kilograma u kojoj je hrvatski borac Stipe Bekavac izgubio od Francuza Moisea Rimbona. Ta borba je bila izlučne naravi i omogućava pobjedniku nastupe u Japanu ili SAD-u.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!