Nogomet

Vidošić: "Nijemci previše samopouzdani"

Borna Rupnik • subota, 05.06.2010.
Vidošić: "Nijemci previše samopouzdani"
Foto: EPA

U prilično neizvjesnoj skupini D Svjetskog prvenstva natjecat će se Njemačka, Australija, Srbija i Gana, a Dario Vidošić računa da bi Nijemci mogli malo podcijeniti njegovu reprezentaciju...

Australci će u snažnoj konkurenciji ponovno tražiti prolaz skupine, što im je prije četiri godine pošlo za rukom, a Dario Vidošić smatra da višestruki svjetski prvaci, Nijemci, u Južnoafričku Republiku dolaze samopouzdani. Možda čak i - pretjerano.

"U Njemačkoj se dosta priča o njihovim mogućnostima i očekivanja su velika. Previše su samopouzdani i ne bi me iznenadilo da u prvu utakmicu, onu protiv nas, uđu s takvim stavom", izjavio je australski reprezentativac hrvatskih korijena.

No, to ga ne smeta, kaže: "Zapravo, zadovoljni smo tom činjenicom jer smo svjesni svojih kvaliteta i radujemo se nastupima protiv momčadi koje misle da će nas lako pobijediti".

Utakmica Njemačke i Australije na rasporedu je 13. lipnja u Durbanu, a Vidošiću, igraču njemačkog Nürnberga, i njegovim suigračima potom slijedi ogled s Ganom te naposljetku onaj protiv Srbije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bogomdani05.06.2010. u 21:37
    hahahaha!
    Bogomdani
  • Obrisan korisnik05.06.2010. u 14:46
    ne seri :D
    Obrisan korisnik