Nogomet

Fabregas: "Zanima me samo Španjolska"

Antonija Pavlić • subota, 05.06.2010.
Fabregas: "Zanima me samo Španjolska"
Foto: EPA

Arsenalov kapetan Cesc Fabregas naznačio je kako više ne želi slušati naklapanja o svojoj budućnosti u Arsenalu ili Barceloni, već se namjerava koncentrirati samo na reprezentaciju i igranje na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici...

Arsenalovu kapetanu Cescu Fabregasu dojadilo je više slušati bezgranične spekulacije o klupskoj budućnosti prije ovoljetnog najvećeg događaja u karijeri. 23-godišnji će veznjak na svjetsku smotru ući prepun motiva i odlučnosti te nikako ne želi da ga u napadu na tron ometaju svakojake "bajke".

"Igranje na svjetskom prvenstvu san je koji sam uvijek sanjao", kazao je Marci. "Toliko je to velik i važan događaj da ne razmišljam ni o čemu drugome", otkrio je. "Smiren sam."

Posljednjih tjedana Fabregasa svim silama Arsenalu želi oteti Barcelona - klub u kojemu je praktički ponikao.

"S ovom se situacijom ne susrećem prvi put. No, nedavno sam intenzivno radio samo na oporavku, tako da budem spreman kada dođe vrijeme za nastupanje u nacionalnom dresu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!