Nogomet

Defoe, Cole i Rooney za Engleze

Borna Rupnik • ponedjeljak, 07.06.2010.
Defoe, Cole i Rooney za Engleze
Foto: EPA

Engleska reprezentacija odigrala je u Južnoafričkoj Republici prijateljsku utakmicu protiv momčadi Platinum Starsa i slavila s glatkih 3:0...

Fabio Capello odlučio je u ponedjeljak dati priliku svim svojim nogometašima osim Garetha Barryja i Davida Jamesa, koji još uvijek nisu zaliječili svoje ozljede te nad njihovim nastupom u subotu protiv SAD-a i dalje stoji upitnik.

Englezi su protiv Platinum Starsa poveli u prvom dijelu preko Jermainea Defoea, no Glen Johnson skrivio je jedanaesterac samo pet minuta poslije. Međutim, Bradley Grobler nije pogodio ni okvir gola.

Na 2:0 povisio je Joe Cole u 63. minuti utakmice nakon trke nervoznog Waynea Rooneya, koji se u strijelce upisao u samoj završnici utakmice.

"Teško je disati na takvoj nadmorskoj visini", požalio se poslije susreta Defoe, "i teže se oporaviti. Ali naviknut ćemo se i bit ćemo spremni za subotu. Svi se radujemo početku natjecanja".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!