Nogomet

Rooney: "Jedva čekam"

Borna Rupnik • utorak, 08.06.2010.
Rooney: "Jedva čekam"
Foto: EPA

Wayne Rooney je u ponedjeljak navečer sudjelovao u pobjedi svoje reprezentacije nad ekipom Platinum Starsa, no ističe da ga prije svega zanima - ono pravo, Svjetsko prvenstvo...

Engleska se za subotnji ogled protiv SAD-a zagrijavala protiv Platinum Starsa i pobijedila 3:0, a Fabio Capello isprobao je formu svih svojih igrača. Wayne Rooney istaknuo se pogotkom i asistencijom, ali i nekolicinom nervoznih reakcija, zbog kojih je dobio žuti karton.

Jermain Defoe: "Mislim da je Wayneov temperament dobra stvar. On je vatren igrač i oduzmete li mu to ne bi više bio isti".

"Barem smo se dobro istrčali", prokomentirao je napadač Manchester Uniteda poslije utakmice. "Dobar je osjećaj provesti 45 na terenu i zato sam zadovoljan", dodao je.

"Od tog smo susreta dobili ono što smo i tražili. Naravno, volio bih ja igrati i više, ali sretan sam i samo s jednim poluvremenom", kaže Wayne Rooney, koji će na Svjetskom prvenstvu biti prva napadačka uzdanica Gordog Albiona.

"Jedva čekam početak natjecanja. Što prije dođe, to bolje", završio je nestrpljivi Rooney.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!