Nogomet

Belhadj: "Engleska je pokazala slabosti"

Vedran Babić • srijeda, 09.06.2010.
Belhadj: "Engleska je pokazala slabosti"
Foto: Sandro Donda

Branič alžirske reprezentacije Nadir Belhadj osvrnuo se na pripremno razdoblje Engleske i prokomentirao kako ga jedni od glavnih favorita Svjetskog prvenstva nisu oduševili.

Engleska je uoči polaska u Južnoafričku Republiku odigrala dvije prijateljske utakmice. Na Wembleyu je s 3:1 porazila Meksiko, dok je u Grazu s 2:1 bila bolja od Japana. Do pobjede je Gordi Albion stigao zahvaljujući dvama autogolovima suparničkih nogometaša i ta predstava nije posebno impresionirala Nadira Belhadja, jednog od stožernih igrača reprezentacije Alžira.

"Engleska je pobijedila neuvjerljivom igrom i pokazala je mnogo slabosti. Znam da je to bila samo prijateljska utakmica i da će Svjetsko prvenstvo biti nešto sasvim drugo, no optimističan sam glede naših šansi protiv njih", rekao je 27-godišnji Belhadj koji je od svog debija za reprezentaciju 2004. godine upisao 43 nastupa i postigao četiri pogotka.

Branič Portsmoutha kaže kako o prvom protivniku, Sloveniji, imaju puno informacija te ističe važnost te utakmice: " Moramo pod svaku cijenu dobro krenuti u natjecanje ukoliko želimo zadržati šanse za drugi krug."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.06.2010. u 00:05
    mogu se oni nadat,ali bit ce oni pravi kad bude trebalo. zna se tko im je trener!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.06.2010. u 18:57
    dobro si to rekao sankilot!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.06.2010. u 18:46
    bezvezni belhaddij (namjerno krivo pišem ime jer nije dostojan)
    Obrisan korisnik