Nogomet

Heinze: "U pravo vrijeme na pravom mjestu"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 13.06.2010.
Heinze: "U pravo vrijeme na pravom mjestu"
Foto: EPA

Netom nakon minimalne pobjede nad Nigerijom reprezentativci Argentine dali su kratke komentare na susret. Svi su akteri bili zadovoljni trobodom, no stigla je i prva kritika, usmjerena ka obrani...

Iako je drugu utakmicu skupine B odlučio pogodak Heinzea Messi je dominirao argentinskom ofenzivom. Prvi, možda i najteži protivnik skupine uspješno je arhiviran, no u idućim se od Barcelonine zvijezde ipak očekuje više.

"Bitna nam je ova pobjeda jer je bilo bitno osvojiti prve bodove. Igrali smo dobar nogomet. Propuštene se prilike događaju."

"Iznimno sam sretan zbog pogotka koji nam je osigurao pobjedu i dao nam mogućnost mirne noći i sna. Jednostavno - bio sam u pravo vrijeme na pravom mjestu", podijelio je svoje viđenje 32-godišnji Heinze.

Higuain se pak osvrnuo i na igru obrane za koju kaže kako "nije bila uvjerljiva", no: "Najvažnije je da smo pobijedili, ukupno gledajući igrali dobro i s tri boda krećemo dalje."

Dobro raspoloženje nakon dvoboja osjetilo se i na klupi. "Sretan sam. Sjajno je što sam dio ovog kadra, bez obzira igrao ili čekao priliku kao zamjena", skroman je bio Aguero.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!