Nogomet

Iniesta igra protiv Švicaraca

Antonija Pavlić • nedjelja, 13.06.2010.
Iniesta igra protiv Švicaraca
Foto: EPA

Španjolski izbornik Vicente del Bosque potvrdio je kako će veznjak Barcelone Andres Iniesta biti spreman za prvu utakmicu Svjetskog prvenstva protiv Švicarske...

Španjolski izbornik Vicente del Bosque u prvoj utakmici Svjetskog prvenstva kontra Švicarske u Južnoafričkoj Republici ipak neće biti lišen usluga važnog veznjaka, Andresa Inieste.

Iniesta je proteklu sezonu u Barceloni odigrao isprekidano, u pružanju maksimuma osujetila ga je ozljeda butnog mišića, a na pripremama je za svjetsko prvenstvo obnovio povredu u 6:0 pobjedi nad Poljskom.

"Andres će igrati, dapače, bit će u prvoj postavi", kazao je Del Bosque La Sieteu. "U ponedjeljak će trenirati s loptom, a ostala su mu još 72 sata da se potpuno oporavi."

Europski su prvaci i u JAR-u kandidati za najviše pozicije, a za titulu će se najvjerojatnije boriti s Engleskom, Brazilom i Argentinom. No, nakon jučerašnje utakmice momčadi Fabija Capella sa SAD-om, Del Bosque je fokus gotovo 50-postotno maknuo s ekipe tri lava.

"Razočarala me utakmica Engleske i SAD-a. Englezi su bili moji veliki favoriti, ali sada mislim da će, ako Messi nastavi igrati na svojoj razini, najopasnija biti Argentina", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!