Nogomet

Messi: "Zabavljam se s loptom"

Antonija Pavlić • ponedjeljak, 14.06.2010.
Messi: "Zabavljam se s loptom"
Foto: EPA

Dobre vijesti stižu iz kampa argentinske nogometne reprezentacije. Dragulj momčadi Diega Maradone Lionel Messi osjeća se "kao u Barceloni" i spreman je s Albicelesteom u pohod na svjetsku titulu...

Često kritiziran zbog slabijih igara u reprezentativnom, no u klupskom dresu, veznjak Barcelone Lionel Messi svim je nevjernicima klasu dokazao predvodivši momčad protiv Nigerije. Bio je kreator svih akcija, nebrojeno mnogo puta pretrpio prekršaj i samo se u odsustvu fantastičnog Vincenta Enyeame mogao višestruko upisati na listu strijelaca.

"Atmosfera je u Južnoafričkoj Republici odlična", otkrio je Oleu prve dojmove sa Svjetskog prvenstva. "Osjećam se kao u Barceloni. Vjerujem u naše mogućnosti i opušten sam."

"Znao sam da će se se završnica u JAR-u bitno razlikovati od kvalifikacija. Nema više tolikog pritiska, možemo jednostavno uživati u igri. Zabavljam se", kazao je.

Premda su prezentirali odličan nogomet, kontra Nigerijaca nisu uspjeli postići više od jednog zgoditka. Najbolji igrač svijeta nije zadovoljan tim podatkom. "Osjećao sam se slobodno; bio sam u stalnom kontaktu s loptom, a to je ono što mi je potrebno. Sramota je što nismo poentirali više puta, ali i sam sam tome kriv jer sam promašio nekoliko izglednih prigoda."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.06.2010. u 10:35
    preuzimanje odgovornosti? halo! ovo bi trebalo na naslovnice "i sam sam tome kriv" - tko je zadnji u HR prihvatio odgovornost? halo, nitko! halo, Kalmeta, čitaš li ti ovo?
    Obrisan korisnik