Nogomet

Jong: "Želim pogodak protiv Portugala"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 17.06.2010.
Jong: "Želim pogodak protiv Portugala"

Napadač Sjeverne Koreje Tae-Se Jong nada se kako će u susretu protiv Portugala, koji je na rasporedu u ponedjeljak, započeti svoj golgeterski niz na Prvenstvu...

Nakon nimalo razočaravajuće prezentacije protiv daleko snažnijeg Brazila u listu strijelaca upisao se Yun-Nam Ji, a istom se uspjehu protiv Portugala nada Jong. Osim pogotku Jong se nada i prolasku među 16 najboljih momčadi.

"Dat ću sve od sebe kako bi u idućoj utakmici potvrdio svoje napadačko umijeće i započeo s nizom pogodaka. Portugal je baš kao i Brazil momčad puna vrhunskih igrača, bit će teško, no poduzet ćemo sve kako i njima ne bi bilo lako s nama."

Iako se u prvom kolu nije upisao u strijelce, Jong je započeo akciju koja je završila sjevernokorejskim slavljem, a azijski se predstavnik njime pokazao u pozitivnom svjetlu, daleko boljem od onoga što je nogometna javnost očekivala.

Osim s Portugalom, Sjeverna će Koreja snage morati odmjeriti i s Obalom Bjelokosti, a kako se sve tri reprezentacije nadaju prolasku skupinu smrti tek očekuju velika uzbuđenja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis18.06.2010. u 20:17
    ma koji "daleko snažniji" brazil??? da je sudac bio na razini kao kod utakmice srbija - njemačka, letio bi jedan od tih brazilskih govnara već u prvom poluvremenu s igrališta zbog stalnog fauliranja, pa bi ih sredili korejci. sreća je da portugal nema kvalitetu, pa će ih slistiti korejci.
    cameosis
  • chepo17.06.2010. u 23:07
    Našeg izbornika
    chepo
  • chepo17.06.2010. u 23:06
    Predsjednika Sjeverne Koreje za izbornika!
    chepo
  • Obrisan korisnik17.06.2010. u 20:13
    ajmo korejanci oduzmite im bar bod
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.06.2010. u 19:07
    azijski rooney!
    Obrisan korisnik