Košarka

Scariolo: "Planinić je pobjednik"

Borna Rupnik • subota, 19.06.2010.
Scariolo: "Planinić je pobjednik"
Foto: Davor Sajko

Talijanski trener na klupi Himkija, Sergio Scariolo, iznimno je zadovoljan dolaskom Zorana Planinića u klub. Za našeg košarkaša ima samo riječi hvale...

Hrvatski reprezentativac Zoran Planinić promijenio je klupske boje iduće. Moskovski CSKA postao je prošlost, a budućnost mu leži u momčadi Himkija.

"Jako mi je drago što Zoranu mogu poželjeti dobrodošlicu u naš klub", izjavio je na službenim stranicama trener Sergio Scariolo.

"Naš je prioritet po završetku sezone bio pojačati se na poziciji playmakera. Trebao nam je igrač snažne fizičke konstitucije, što Planinić svakako jest", dodao je talijanski stručnjak.

No, Scariolo od Planinića očekuje velik doprinos u izgradnji pozitivne, pobjedničke atmosfere: "Planinić će nam donijeti veliko iskustvo s najviših razina".

"On je po svom karakteru pobjednik, a ujedno je bez sumnje veliki talent za košarku. Zbog svega toga mislim da će postati važna karika u Himkiju", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.06.2010. u 21:34
    i mula je slovio ko nas ko veliki luzer, no ljudi u inozemstvu ga smatraju jednim od najboljih playeva u svoje vrijeme. hebe se njima kako on igra za tamo neku hrvatsku, ako igra dobro u klubu. kao i mulu zokija puno vise cijene vani nego u hrvatskoj. i valutin gazda csk je isto izjavio da mu je... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • penetrisac19.06.2010. u 11:14
    Ovaj Serđo je vuko nešto opako , Planina je veliki luzer zapravo taj uvijek i sve zajebe a glumata velku facu na terenu i šepuri se ko pazinski puran ....e moj serđo ubrzo ćeš to i ti osjetit na svojoj koži
    penetrisac